در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده از کارفرما شکایت کردم و رای به نفع بنده و قطعی شد یعنی کارفرما بعد از ۱۵روز اعتراض نکرد و یرای اولیه اجرا شد .

الان رای دوم یعنی ، چون قرارداد بنده تا برج ۱۰هست گفتم باید برا ایام بلاتکلیفی دوباره شکایت بزنی چون مربوط به اینده میشه و شکایت کردم  که تو رای نوشته با توجه به رای قطعی اول مبلغ فلان و بیمه بنده باید واریز بشه  حالا کارفرما اومده رو این رای تازه اعتراض زده ،با توجه به چیزایی که گفتم کارفرما اصلا حق اعتراض داره چون رای اول قطعی بوده و رای دوم با توجه به باقیمانده رای اول هست صادر شده ،که طبیعتا رای قطعی و لازم اجرا هست،

تشخیص اداره کار این اعتراض رو رد میکنه  یا رسیدگی میکنه اگر رسیدگی میکنه چرا  دلیل خاصی داره ،رای اول هم نوشته برگشت به کار و پرداخت بیمه عقب افتاده قطعی ،که کارفرما تمکین نکرده الان هم سه ماه گذشته از رای اول ممنون
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،همانگونه که صراحتا اقرار نمودهاید  حکم بازگشت به کار صادره از هیات تشخیص اول قطعی است وقابل اعتراض در هیات حل اختلاف نمی باشد ولی حکم دوم هیات تشخیص درصورتیکه کارفرما باستناد قانون از تاریخ ابلاغ ۱۵ روز فرصت اعتراض دارد درصورتیکه مهلت قانونی برای وی سپری نشده باسد بله می تواند به حکم دوم که دنباله حکم اول صادره شده اعترآض نماید ودر هیات حل اختلاف می بایست رسیدگی شود وحکم قطعی صادر شود