در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام چگونه مي توانم اثبات كنم كه حقوق را چه مبلغي داده ام وتا كي پرداخت كرده ام ،چون بنده كارگري دارم كه ماهانه ٤٥٠ هزارتومان به ازاي ١٥ روز كار به صورت نقدي گرفته وحتي ١ ماه هم اضافه گرفته ،متاسفانه نقدي بوده ورسيد ندارم ،حال ايشان ادعا كرده ٣ ماه حقوق نگرفته وماهي ٣٠٠ گرفته است وبه جاي ١٥ روز تمام ماه امده است ،متاسفانه هيت تشخيص به نفع ايشان راي داده است ،بايد چكار كنم ؟؟البته بنده كارگر ديگري دارم كه ١٥ روز ديگر ماه سركار است وايشان هم ٤٥٠ هزار گرفته وبازهم نقدي وبدون رسيد .
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سلام

برای اثبات پرداختی سندورسیدمعتبرلازم است وخودتان هم اعلام مبدارید رسیدی ندارم اگه اعتراض دهیدکاری پیش نخواهیدبرد