در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

برادرم وقتی در حال عبور از خیابان بوده یه ماشین بهش میزنه و فرار میکنه بعد از گذشت یکسال رای صادر شده و بیمه گر مکلف به  پرداخت ۱.۵ میلیارد دیه شده و تحویل بیمه شده و تو رای از قسط صحبتی نشده است ولی بیمه معلم میگه قسطی پرداخت میکنم درسته ؟ یا باید یکجا پرداخت کنه
3 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام طبق ماده 32 قانون شخص ثالث شرکت های بیمه موظف اند از تاریخ قطعیت رای ظرف مدت 20روز تمام دیه را به زیاندیده پرداخت نمایند و یا در صورت عدم حضور زیاندیده مبلغ خسارت را  به حساب صندوق تامین خسارت های بدنی واریز نمایند .میتوانستند قبل از صدور رای 50درصد را علی الحساب پرداخت نمایند و باقی را بعد از صدور رای ولی با توجه به قطعیت باید الآن همه را ظرف 20روز پرداخت نمایند.