در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باسلام و خسته نباشید

شوهر من ماه 5 سال 97 تصادف کردن . طبق معاینات پزشکی قانونی

  1. جراحت زانوی راست ، ارنج چپ و پشت دست چپ
  2. کبودی ساعدچپ
  3. شکستگی انتهای تحتانی استخوان های درشت نی و نازک نی ساق پای راست که عمل شده
  • الان برای اینا 7%زدن یعنی برا پا 3%و بقیه 4% وقتی پاشو عمل کردن پلاتین گذاشتند و بخیه 48 تا خورده.

میخوام ببینم باید اعتراض بذارم  بعد ب نظرشما چند درصد میشه اینایی که گفتم ؟

ممنون میشم جواب منو بدید. باتشکر

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .....

بند اول : چنانچه جراحات ذکر شده از نوع حارصه باشند سه فقره حارصه جمعاً 1/5 درصد دیه کامل و اگر از نوع دامیه باشند جمعاً 3 درصد دیه کامل ثابت است.

بند دوم : 0/15 درصد

بند سوم : شکستگی دو استخوان در صورت التیام مطلوب جمعاً 16 درصد ثابت بوده و 2 درصد ارش بابت پلاتین تعلق میگیرد.

احتمالاً طول درمان به پایان نرسیده و معاینه پایانی جهت اعلام نظر نهایی پزشکی قانونی انجام نشده که در اینصورت باید تا آن زمان جهت تصمیم گیری برای اعتراض صبر کنید و اگر میزان دیات تغییری نکر حق اعتراض برای شما محفوظ است.