در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
تامین اجتماعی شعبه 25 رای کمیته بدوی اینجانب را بعلت عدم تطابق شغل مندرج در لیست بیمه با شغل ادعا شده رد کرده است حالا به کجا اعتراض کنم وچگونه ؟

نحوه اعتراض به عدم تایید بیمه واحقاق حق
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

استخراج مشاغل طی فرم شماره 5 در سازمان تامین اجتماعی به استناد مشاغل درج شده در لیست حق بیمه ، بازرسی و اسناد و مدارک موجود در پرونده فنی میباشد و در صورتی که کارگاه دارای طبقه بندی مشاغل باشد و شغل شما به صورت کارگر ساده در لیست حق بیمه ارائه شده به سازمان درج شده باشد با مراجعه به اسناد و مدارک مثبته که در زمان خودش صادر شده باشد و در پرونده پرسنلی شما در کارگاه میباشد می توان صحت ادعای شما را ثابت نمود لذا بهتر است با اعتراض مجدد مدارک مثبته را جهت طرح در کمیته استانی به شعبه تحویل دهید.