در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر.

من کارگاه تولیدی دارم و طرح بعضی نمونه کارها منحصر به فرد هست. یکی از کارها توسط یکی از کارگر های سابق کپی برداری شده و بهره برداری مالی کرده.

برای جلوگیری از ادامه فعالیت ایشان ظاهرا تا زمانی که طرح ثبت نشده راهی وجود ندارد.

در مراحل ثبت طرح صنعتی در سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، و در قسمت اطلاعات طرح صنعتی، گزینه ای هست که با انتخاب بلی میتوان به کپی برداری از طرح اشاره کرد ضمنا باید مدارک دال بر این ادعا نیز ضمیمه کرد.

سوال : در صورتی که گزینه بلی انتخاب شود و مدارک لازم ضمیمه شود، روند ثبت چه تغییری میکند؟ چه سودی دارد؟

و اگر گزینه خیر انتخاب شود چه مشکلاتی ممکن است پیش بیاید.

لازم به ذکر است که این طرح کمتر از ۶ماه پیش توسط خودم افشا شده. یعنی نمونه ان را بصورت اینترنتی فروخته ام و مشغول همکاری با بعضی فروشگاه های مجازی هستم.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش امور حقوقی و کیفری

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ از وکیل متخصص پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

دریافت مشاوره تخصصی >>