در لیست بیمه توسط (140 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

در بازرسی از کارگاه کار قبلی ام که سیستم مکانیزه نبود،بازرس نام خانوادگی ام که اسکندری میباشد را در فرم بازرسی اسکندرپور نوشته و من ندانسته امضاء کردم .

کارفرما هم  لیست بیمه راعینا طبق اسامی فرم بازرسی به تامین اجتماعی ارسال کرده و بعد از چند سال متوجه وبیمه به علت مغایرت نام خانوادگی قبول نکرد.

از کارفرما به اداره کار شکایت و هیأت تشخیص ضمن احراز رابطه کارگری و کار فرمایی به استناد مواد 2 و3و اسناد ومدارک موجود و به استناد ماده 86 و87 آیین دادرسی کار رای صادر و من اجراییه قضایی گرفتم ولی بیمه بعلت عدم اشاره به ماده 148رای را قبول نکرد .

تقاضای بررسی اصالت خط و اثر انگشت دادم ،بیمه به جای فرم بازرسی که امضاء و اثر انگشت دارم ، لیست بیمه را ارسال کرد ،کار شناس خط با تطبیق مدارک موجود گفت که امضاء و اثر انگشت ها راکارفرما به جای شما زده.

به نظر شما چکار کنم تا حقم ضایع نشود.شرمنده طولانی شد.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

نظر به این که آغاز این اشتباه از طریق گزارش بازرسی کارگاه بوده است، بنابراین شعبه بیمه ای بایستی فرم های گزارش بازرسی گذشته را برای بررسی اصالت اثر انگشت و امضا به اداره تشخیص هویت ارسال نماید. مراتب را از ظریق اداره کل استان پیگیری نمایید.