در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب چند ماهی است حدودا 4 یا 5 میلیون ماهیانه دریافت می کنم ولی شرکت برای بیمه با حقوق یک میلیون و دویست در لیست بیمه رد کرده ،الان در مرحله بازنشتگی هستم و میانگین حقوق من خیلی پایین است و در حقوق بازنشستگی من خیلی تاثیر خواهد گذاشت  ،با این اوصاف باید چه کرد؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

چنانچه اختلاف دستمزد مربوط به سال جاری است، می توانید با در دست داشتن پرینت حساب بانکی و مدارک مستند دیگر به شعبه بیمه ای خود مراجعه نمائید و چنانچه این مغایرت مربوط به سال های گذشته است، به اداره کار مراجعه و علیه کارفرما اقامه دعوی کنید و سپس مدارک خود و رای اداره کاررا به تامین اجتماعی ارایه نمائید، در صورت عدم موافقت تامین اجتماعی مراتب را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.