در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام، من میخوام بیمم رو از مشاغل آزاد به کارگاهی تغییر بدم، آیا باید دوباره آزمایشات مربوط رو انجام بدم؟

وقفه هم بین بیمم تا الان نبوده، فقط کارگاه داخل شعبه ی دیگه ای هست و باید شعبم رو عوض کنم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

معاینات قبل از استخدام و بیمه شدن( موضوع ماده 90 قانون تامین اجماعی) الزامی است و ارتباطی با معاینات قبل از عقد قرارداد بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد ندارد.