در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام از سال 70 تا سال 83 د رکارگاهی کار کردم. منتها فقط از سال 75 تا 83 بیمه شدم آیا با گذشت این مدت طولانی میتوانم آن 5 سال را هم به سوابق بیه ام اضافه کنم؟ و باید چه مراحلی را طی کنم؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
شما می توانید اسناد و مدارک خود مبنی بر اشتغال در کارگاه شامل قرارداد کار ، احکام پرسنلی ، اسناد ملی ، لیست حضور و غیاب ، پرونده پرسنلی ، فیش حقوقی و ... را جمع آوری و از طریق هیاتهای تشخیص ادارات کار و یا از طریق طرح ادعای سابقه در شعب سازمان پیگیر سوابق خود باشید.
1 - مراجعه به اداره کار و طرح شکایت از کارفرما مبنی بر عدم واریز حق بیمه در سنوات مورد ادعا و سپس صدور رای توسط هیات تشخیص کار وفق ماده 148 قانون کار و ارسال آن به تامین اجتماعی.
2- روش دوم طرح ادعای سابقه در شعبه تامین اجتماعی محدوده کارگاه و رائه اسناد و مدارک و بررسی سازمان تامین اجتماعی در کمیته ادعای سوابق شعبه و تایید آن و صدور بدهی برای کارفرما و ثبت سوابق شما بعد از واریز حق بیمه.