در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

آیا در مشاغل دولتی ایثارگران با استفاده از یک مقطع تحصیلی بالاتر می توانند تا رتبه ارشد ارتقا یابند؟
1 پاسخ
توسط
چنانچه ایثارگران برابر مقررات مربوط با استفاده از امتیاز یک مقطع تحصیلی بالاتر از مزایای فوق دیپلم و یا لیسانس بهره مند می گردند درصورتی می توانند به سطح پایه و ارشد ارتقا یابند که به ترتیب در مشاغل کاردانی و کارشناسی اشتغال به کار داشته باشند.