در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر از شرکت خصوصی خودم که زیر 10 نفر است و خود مدیر عامل و عضو هیات مدیره و سهامدار هستم وعنوان شغل در لیست بیمه مدیر عامل زده شده و قرارداد کاری ام کارشناس فنی است  به شرکتی بالای 200 نفر که طرح طبقاتی مشاغل دارد با حکم سرپرستی بروم آیا ارتقا شغل محسوب میشود
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام افزایش حقوق که ناشی از طرح طبقه بندی بوده باشد ارتقا قانونی میباشد وهیچ مشکلی بوجود نخواهد آمد اما چنانچه سازمان تامین اجتماعی این ارتقا را نامتعارف محسوب نماید میتوان از طریق دیوان عدالت اداری پیگیر موضوع شد