در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

آیا مشاغلی نظیر حسابدار، کارگزین در صورتی که دارای عناوین کارشناسی باشند، متصدیان آنها می توانند تا رتبه ارشد ارتقا یابند؟
1 پاسخ
توسط
با سلام

چنانچه مشاغلی چون حسابدار، کارگزین، مترجم و… به عنوان مشاغل کارشناسی شناخته شده باشند و متصدیان آنها طبق ضوابط و مقررات قبل از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری از فوق العاده شغل مشاغل کارشناسی برخوردار بوده اند، با رعایت ضوابط پیش بینی شده در بخشنامه می توانند تا رتبه ارشد ارتقا یابند.