در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
با سلام

ببخشید من ۷ سال و ۸ ماه سابقه بیمه دارم میخوام به خدمات درمانی آموزش پرورش انتقال بدم هزینش چقدر میشه و شرایط چیه ؟ به نظر شما  تامین اجتماعی بهتره یا خدمات ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

در حال حاضر امکان تغییر صندوق بیمه ای وجود ندارد و چنانچه در حال حاضر بیمه بازنشستگی کشوری باشید و متقاضی انتقال کسورات بازنشستگی از صندوق تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی کشوری  باشید، سازمان تامین اجتماعی همه کسورات بیمه ای شما، منهای حق بیمه سهم درمان به صندوق جدید منتقل و آ ن صندوق بر اساس مقررات خود نسبت به اخذ مابه التفاوت بر اساس دستمزد زمان تقاضا خواهد نمود.