در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

  پدر من ٢٠سال سابقه خدمات درماني و ٣سال سابقه تامين اجتماعي دارند بابت جابجايي صندوق به تامين اجتماعي خيلي سال پيش اقدام كرده اند و به مرحله پرداخت مابه التفاوت رسيده اند ، بدليل يسري مشكلات نتونستن بيمشونو ادامه بدن و الان در شرف ٦٠سالگي هستند ،

  مسئول تامين اجتماعي مبلغ حدود ٥٠م اعلام كردند بابت مابه التفاوت .اما گفتند ايشون شرط بازنشستگي كه داشتن ١٠سال سابقس رو ندارن اين يعني چي !پس اين ٥٠م مابه التفاوت كه براي انتقاله بابت چيه مگه نه اينكه ٢٠سال و به تامين اجتماعي تبديل كنيم ؟

سوال دومم اينكه در صورت نداشتن بيمه در ٦٠سالگي بازهم بازنشستگي احراز ميشه يا خير ؟امكان جابجايي و برگشت به صندوق قبل هست ؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
شرط انتقال سوابق به تامین اجتماعی و بازنشستگی این است که شما باید حداقل 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه در تامین اجتماعی داشته باشید لذا پدر شما باید 7 سال حق بیمه را پرداخت نماید و مابه التفاوت را پرداخت نماید تا با حقوق کامل در تامین اجتماعی یعنی 30 روز بازنشسته ولی اگر 7 سال پرداخت نماید و مالتفاوت را پرداخت نکند با 10 روز حقوق بازنشسته میشود.
از تاریخ 96/1/1 کسانی که در صندوقی دارای سابقه باشند میتوانند با پرداخت حق بیمه تا زمان بازنشستگی شرایط بازنشستگی را احراز نمایند.