در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

۱۲ سال سابقه در آموزش و پرورش دارم با بیمه خدمات درمانی برای تغییر صندوق بیمه به تامین اجتماعی تقریبا چقدر ما به تفاوت باید پرداخت کنم . در چند قسط ؟ آیا به صرفه است؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

مابه التفاوت پرداخت انتقال کسورات بازنشستگی به صندوق تامین اجتماعی عبارت از:

هجده درصد دستمزد و مزایای مشمول کسر حق بیمه یا آخرین دستمزد مشمول صندوق قبلی(هر کدام بیشتر باشد) در  مدت سوابق منتقله منهای کسورات قانونی منتقله به صندوق تامین اجتماعی.

این مبلغ در 30 قسط قابل تقسیط خواهد بود.

البته شرط استفاده از این سوابق جهت بازنشستگی، داشتن حداقل 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه در صندوق تامین اجتماعی است.