در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

نحوه محاسبه امتیازات دوره های آموزشی کارکنان دولت چگونه است؟
1 پاسخ
توسط
نحوه اعمال امتیازات دوره های آموزشی ارائه شده توسط کارمندان به عهده کمیته موضوع ردیف ۵ فصل سوم بخشنامه صدرالاشاره می باشد. درهر حال امتیاز دوره های آموزشی ارایه شده فوق می بایست حداکثر تا پایان هر سال اعمال گردد. ضمناً این ارقام از تفاوت تطبیق کسر نمی گردد.