در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام
می خواستم ببینم مقدار دیه من چقدر میشه

  1. شکستگی استخوان پنجم دست
  2. سیاه شدگی وسیع بازوی چپ
  3. کبودی زانوی راست
  4. جراحت دامیه وسط پیشانی، سمت چپ پیشانی، گیجگاه چپ، ابروی چپ، طاق سر، سمت چپ سر
  5. جراحت متلاحمه پلک فوقانی چشم چپ

در ماه حرام هم بوده

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، جمع دیه موارد مندرج در سوال حضرتعالی 17.45درصد از دیه کامله یک مرد مسلمان در ماه غیر حرام می شود که مبلغ ریالی ان طبق نرخ دیه در سال 1397 مبلغ 403.095.000 ریال می باشد . تغلیظ ماه حرام فقط مختص افرادی است که حادثه وفوت درماه حرام اتفاق افتاده باشد و شامل شما نمی شود.