در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

عکس زیر مواردی هستش که پزشکی قانونی اعلام کرده. لطفا اختصاص دیه برای هر مورد رو جداگانه بفرمایید . ممنون

نمونه نامه پزشکی قانونی

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام با توجه به جراحات وارده پیشنهاد می گردد، جهت محاسبه دقیق دیه بعد از پایان طول درمان مجدد طرح سوال نمایید و با توجه به تصویر ارسالی حداقل دیه ایی که می توان برای فرد مصدوم 30درصد و معادل ریالی آن طبق نرخ دیه در سال 1397 مبلغ 695.310.000 ریال برآورد می گردد.