در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باعرض سلام وخسته نباشید.

خواهش میکنم دیه ام را محاسبه کنید خیلی ممنون

من برگه تعیین دیه را گرفتم اما فقط چند مورد دیه را مشخص کردن وبقیه را معین نکردن مثال---->

  1. جراحت بخیه شده ابروی چپ(دامیه) که التیام یافته اما اثر برجا دارد ک دیه مقدر دارد؟؟
  2. جراحت (دامیه)لاله گوش سمت چپ که التیام یافته اما اثر برجا دارد ک دیه مقدر دارد؟
  3. سائیدگی(حارصه) سمت چپ صورت التیام یافته است؟
  4. شکستگی استخوان ترقوه سمت چپ که بدون عیب التیام یافته است؟

خواهش میکنم دیه این 4مورد را برایم تعیین کنید خیلی ممنون یاعلی

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... مجموع دیات و ارش کلیه موارد فوق معادل 11 درصد دیه کامل است که بنرخ دیه سال 97 مبلغ 254/100/000 ریال خواهد بود.