در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما

بنده میخواهم دریک شرکت خصوصی مشغول به کار شوم و مبلغ 30 میلیون سفته ازم خواستن فقط اینکه میگویند نمیتوانند پشت سفته را بابت حسن انجام کار بنویسد و همچنین تاریخ سفته را بنویسید و همچنین نمیتوانید داخل قرارداد مبلغ و شماره سفته را ذکر کنید و فقط سفته را امضا و اثر انگشت میزنی وبه ما میدهی بعد اصرار فراوان گفتند فقط میتوانیم کپی از سفته با مهر شرکت به شما بدهیم به نظر شما من چکار کنم سفته بدهم با نه؟

ممنونم اگه راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
با سلام ؛ سفته جز اسناد تعهد آور بانکیست و مطابق قانون امضا کننده ذیل آن متعهد به پرداخت مبلغ قید شده در سفته می باشد . توصیه اکید می گردد حتما سفته بصورت کامل تکمیل گردد و قید توضیح در خصوص ضمانتی بودن سفته در متن سفه حتما صورت گیرد.  علی ایحال با توجه به شرح حال توصیفی با توجه به اینکه شرکت رسیدی از تصویر سفته که صرفا مشخصات و امضا شما را دارد ( مابقی موارد نانویس می باشد ) را با مهر و امضا مسئول شرکت در اختیار شما قرار می دهد این خود می تواند کمک بسزایی برای شما در صورت خیانت در امانت کارفرما بنماید.

سربلند باشید