در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام , جهت استخدام در یک شرکت قرار است مبلغ 20 میلیون سفته ارائه بدهم. میخواهم برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی در بخش حواله کرد بنویسم که سفته صرفا جهت حسن انجام کار در همان شرکت است و شماره سفته ها در قرارداد نوشته شود و نسخه قرارداد را بگیرم.

آیا این میتواند جلوی سوء استفاده های احتمالی رو بگیرد ؟ آیا همان نسخه قرارداد که شماره سفته های در آن نوشته شده ملاک رسید سفته ها است یا باید جدا یک رسید دیگری هم دریافت کنم ؟

یک سوال اینکه آیا کارفرما میتواند بدون دلیل و از سر لج سفته هارا به اجرا بگذارد ؟ یا باید در یک پروسه طولانی در دادگاه عدم حسن انجام کار را ثابت کند ؟ چون فکر نکنم بتواند سفته هارا به کسی بفروشد , چون ظاهرا حکم خیانت در امانت دارد

با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

تمام قسمتها بصورت عادی تکمیل میشه ولی درقرارداد همواری تون در  قسمت تعهدات کارمند /کارگر اینگونه بنویسید : در قبال عدم انجام امور محوله مطابق شرح وظایف مندرج در این قرارداد جهت تضمین حسن انجام کار سفته بشماره .... تقدیم کارفرماشده است.

عودت سفته به کارگر /کارمند یکماه پس از پایان تاریخ همکاری می باشد