در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام من واسه انجام كار به كارفرما سفته دادم در متن قرارداد مبلغ سفته نوشته شد ولي شماره سفته ها نه روي سفته ها هم چيزي نوشته نشد الان ٦ ماهه نتونستيم پولمونو بگيريم شركت هم با سفته ها تهديد ميكنه... چيكار ميشه كرد؟ ميتونه با سفته ها اقدام كنه؟
1 پاسخ
توسط (860 امتیاز)
قبل ازهرچیز اظهارنامه ای بامضمون عودت سفته حسن انجام کاربه دلیل قطع همکاری برای کارفرما ارسال نمایید همزمان جهت دریافت مطالبات کارگری دراداره کار اقامه دعوی نمایید.

موفق باشید.