در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
دنبال قانونی ماده ای تبصره ای چیزی هستم که به عنوان کارگر نامه بنویسم به سازمان تامین اجتماعی که با توجه به این که برای بدهی قبلی شرکت اموال توقیف کردن و قسمتی از اون رو حتی الان برای مزایده فرستادن چرا باز برای بازرسی نمیان .  تعطیلی شرکت یا ترک کار ما تو این شرایط به صلاحمون نیست . چطوری مجبورشون کنیم بیان بازرسی ؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
درمواقعی که کارفرما از پرداخت حق بیمه کارگر خودداری می کند بیمه شده میتواند با طلاع دادن به نزدیک ترین شعبه تامین اجتماعی محل کار یا شماره تلفن ۱۴۲۹مرکز ارتباطات مردمی سازمان ،تقاضای خود را به شعبه مربوط جهت اعزام بازرسی اعلام نماید.