در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
باتوجه به تغییرات مداوم مفاد بیمه نامه های شخص ثالث ؛ آیا بند یا ماده یامطلبی که برای سرنشین موتورسیکلتی که بیمه آن ۱۳۹۵/۰۴/۲۸ صادرشده است میباشد که باید مد نظر بگیریم یا جداگانه شکایتی طرح کنیم ؟ البته تصادف جرحی موتور و خودرو بود که موتور مقصر شد و مصدوم ما سرنشین موتور بود .
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

لطفا توضیح دهید که

۱. منظور از سرنشین موتور سیکلت، همان راننده یا راکب است یا اینکه ترک موتور بوده است؟

۲. اگر مصدوم در ترک موتور بوده، ظرفیت موتور را هم ذکر نمایید