در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید روز جمعه تاریخ ۱۱ خردادماه ۹۷ همسر و دخترم ۱۵ ماهه با موتور رفتیم بیرون اتفاقی برامون افتاد تصادفی ما خودمون افتادیم زمین بدلیل باران خیس بودن زمین حالا همسرم میخواد از من شکایت کنه هم خودش و دخترش میخواد از من دیه بگیره من بیمه ایران موتور دارم بهترین پیشنهاد چیه چیکار باید بکنه ؟ ممنون میشم بهم راهنمایی کنید با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی شما و خانواده محترم ..... بابت دریافت دیه همسر و فرزند دلبندتان شکایت آنها از شما الزامی است و باید مراحل قانونی را طی کرده و پس از صدور رای دادگاه نسبت به دریافت دیه از بیمه گر اقدام کنید . اما درخصوص دیه متعلق به خودتان در صورت داشتن گواهینامه متناسب میتوانید مستقیماً به بیمه گر مراجعه و با ارائه مدارک لازم دیه خود را مطالبه کنید. (در صورت نداشتن گواهینامه متناسب دیات پرداختی به خانواده شما قابل بازیافت از سوی بیمه گر خواهد بود.)