در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
با توجه به واریزی ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث از طرف بیمه مرکزی به وزارت بهداشت و درمان بابت مداوای رایگان مصدومان تصادف , آیا نباید هزینه های بعد از ترخیص از بیمارستان که در ادامه معالجه همان صدمات میباشد را از وزارت بهداشت که آن توافق را نموده بگیریم ؟

و آیا بیمه گر هم میتواند با اشاره به همین بند از پرداخت آن هزینه ها به مصدومان سرباز بزند ؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ،  از زمان بروز تصادف تا زمان ترخیص تمام هزینه ها رایگان بوده و بعد از آن جبران هزینه های صورت پذیرفته مربوط به درمان جراحات ناشی براثر تصادف ، طبق ماده 35 قانون شخص ثالث مصوب 1395 برعهده شرکت بیمه گر صادرکننده بیمه شخص ثالث مقصر می باشد.