در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

سلام

من خانمی 28 ساله هستم و حدود 3 سال سابقه بیمه دارم.حالا خودم اقدام کردم برای بیمه اختیاری ( تامین اجتماعی با نرخ 12 درصد بدون سرانه درمان ) . حالا میخوام بدونم

  1. این بیمه بازنشستگی دارد؟
  2. برای من سابقه میشود؟
  3. دستمزد آن چقدر است؟

البته توضیح بدم که من از جانب همسرم بیمه شده ام و درمانی از آنجا انجام میدم.
و اینکه من مورد مناسبی را انتخاب کردم؟ یا راه بهتری هست؟
و سوال دیگه اینکه من این نرخ 12درصد را پرداخت کنم، به سال های آخر که برسم، میتوانم حداکثر دستمزد را پرداخت کنم و با همون نرخ 27 درصد بازنشست بشم؟

1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما بیمه حرف و مشاغل آزاد با نرخ 12 درصد میباشید که مشمول دریافت بازنشستگی و مستمری فوت بعد از بازنشستگی میباشد که در زمان برقراری مستمری میانگین دستمزد دو سال آخر میباشد مشروط به اینکه از حداقل دستمزد کمتر نشود ( وفق ماده 111 قانون تامین اجتماعی ) البته چنانچه دارای فرزند میباشید در صورتیکه قرارداد 14 درصد ببندید بعد از فوت فرزندان شما مشمول دریافت مستمری میشوند و می توانند از مستمری پدر و مادر توامان بهره مند شوند.