در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
آیا خانمی که 8 سال سابقه ی بیمه 12% زنان خانه  دار را دارد می تواند جهت بهره مندی از میزان حقوق بیشتر و مستمری بیشتر نوع بیمه را به 16 یا 18 % تغییر دهد اگر می تواند از کی وچگونه ؟ سن48 سال دارد
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

تغییر نرخ بیمه تاثیری در میزان و مبلغ مستمری بازنشستگی ندارد. مستمری بازنشستگی تابعی از مبلغ دستمزد مشمول کسر حق بیمه در آخرین 2 سال قبل از تاریخ بازنشستگی و مدت سابقه می باشد( البته برابر مقررات موجود).

نرخ های سه گانه انتخابی حق بیمه در بیمه های صاحبان حرف و مشاغل آزادو ... نشان دهنده سطوح تعهدات سازمان بیمه ای متناسب با نرخ های انتخابی است.