در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (680 امتیاز)
من دارای معلولیت هستم . سال 1393 جراحی چشم کردم که مثلا چشمم خوب بشه ولی الان کمی ضعیف تر شده . و حال بیمه 12% درصد پرداخت میکنم و قصد دارم بیمه ام رو 18% درصد تغییر بدم . سنم هم زیر 35 سال هست .

خودم از آخر سال 1395 بیمه 12 درصد شدم یعنی 1395/11/20 بیمه 12 درصد هستم از سمت بهزستی

دو سوال مهم دارم لطفا ترو خدا کامل توضیح بدید انقدر تخصصی توضیح ندید

سوال اول :

الان من که زیر 35 سال سن دارم یعنی 29 سالم است دقیقا باید چه آزمایش های بدم ؟

فقط خون .. ادار ... و چشم فقط همین سه تا روباید بدم ؟؟

سوال دوم :

من مدرک مرخصی بیمارستان فارابی رو دارم که سال 1393 جراحی کردم و یه مدرک مرخصی سال 1382 که بیمارستان امام حسین (ع) حراحی شدم سوال اینجاست آیا باید این دو مدرک رو واسه 18 درصد شدنم به تامین اجتماعی و کمیسیون بدم ؟؟در حالی که توسط بهزیستی دارم میرم بیمه بشم یعنی معرفی نامه از بهزیستی دارم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه به تغییر به نرخ 18 درصد شما باید آزمایشات و معاینات کامل شامل گوش ، چشم ، قلب و ... را  به منظور از کارافتادگی وفق ماده 90 قانون انجام دهید شما الزامی به ارائه مدارک پزشکی به سازمان تامین اجتماعی ندارید و معاینات در سازمان انجام میگردد.