در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
من یک خانم خانه دار 45 ساله هستم که 2 سال سابقه بیمه قالیبافی دارم.اگه بیمه تامین اجتماعی زنان خانه دار انجام بدم به نفعمه یا نه؟ از چه سنی مستمری بهم تعلق میگیره؟

در کل بیمه عمر و سرمایه گذاری برای من بهتره یا زنان خانه دار تامین اجتماعی؟

و دیگه میخوام بدونم اگه بخوام یک بیمه بکنم که در 5 سال مستمری دریافت کنم کدوم بیمه برای من بهتره؟

ماهی 100 هزار تومن هم میتونم پرداخت کنم.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

اولا" که در حال حاضر ما هیچ بیمه ای نداریم که با داشتن کمتر از 10 سال سابقه پرداخت بیمه،حقوق بازنشستگی به افراد بدن.

ضمنا برای ثبت نام بیمه زنان خانه دار شما باید بین سنین 18 تا 42 سال باشید.بنابراین بعید میدونم که شما بتونین بیمه زنان خانه دار رو ثبت نام کنین.

در عوض میتونین بیمه اختیاری ثبت نام کنین با حق بیمه ماهانه 170 الی 310 هزار تومان.

ضمنا" این رو هم در نظر داشته باشین که بیمه قالیبافی شما مدت سابقه تون 2 برابر محاسبه میشه یعنی سابقه 2 سال شما در حال حاضر برابر با 4 سال هست و اگه در سن 50 سالگی،زیر 10 سال سابقه داشته باشین هیچ حقوقی به شما تعلق نخواهد گرفت و حق بیمه های پرداختی تون هم به شما بازگردانده نخواهد شد.

این شما هستین که با شرایط موجود باید فکر کنین و ببینین که کدام بیمه نامه به نفع تون خواهد بود،که قطعا" بیمه عمر به نفع شماست،چون شما باید برای تامین اجتماعی حداقل در ماه 170 هزار تومان حق بیمه پرداخت کنین.

دوم از این بیمه های عمر هم با داشتن ذخیره ریاضی( اندوخته-قلک)، در مدت 10 سال مبلغ زیادی رو جهت دریافت حقوق به شما پس نمیدن و بهترین زمان ممکن از 15 سال به بعد هست.

برای اثبات این قضیه براتون مثالی میزنم:

فرض کنین با همون حق بیمه ماهانه 100 هزار تومن که خود شما فرمودین و با افزایش سالانه 20% حق بیمه شما بمدت 10 سال بیمه نامه تون رو ثبت نام کنین.

مجموع پرداختی شما ظرف 10 سال برابر با 31 میلیون تومان و بازگشت سرمایه شما بین 40 تا45 میلیون تومان است.

و اگر بیمه نامه رو با مدت 15 سال ثبت نام کنین،مجموع پرداختی شما حدود 87 میلیون تومان و بازگشت سرمایه تون بین 110 تا 130 میلیون تومان خواهد بود!!!

خودتان قضاوت کنید که کدام طرح بهتر و به نفع شما خواهد بود،ضمن اینکه تحت پوشش کلی سرویسهای بیمه ای نیز خواهید بود.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام