در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

مادرم کار نمیکنه و۴۶سال داره ۲فرزند پسر۵ماهه و یک پسر ۲۰ساله که خودش بیمه مشاغل آزاد هست،شامل زنان خانه دار دارای۳فرزند هست؟و شرایطش چیه؟تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بله مادر شما میتواند بیمه زنان خانه دار شود و با سه نرخ 12 ، 14 یا 18 درصد عقد قرارداد نماید .

12 درصد بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی

14 درصد بازنشستگی ، فوت قبل یا بعد از بازنشستگی

18 درصد بازنشستگی ، فوت فبل و یابعد و ازکارافتادگی

با توجه باینکه در مورد پدرتان چیزی نگفتید در صورتی که دو فرزند 5 ماهه تحت کفالت مادرتون باشند با پرداخت سرانه درمان می توانید برای مادر و دو فرزند دفترچه درمانی دریافت نمایید. البته در سال 97 ماهی برای هرنفر 44000 تومان میباشد یعنی 3 نفر 132000 تومان به مبلغ بیمه اضافه میشود.