در دیه و بیمه خودرو توسط (420 امتیاز)

با سلام و احترام

لطفا دوستان محاسبگر محاسبه دیه این برگه را انجام دهید و اگر مقدور هست هر بند به صورت مجزا قید شود که چه درصدی از دیه خواهد بود.

  1. سیاه شدگی و تورم دور چشم راست
  2. جراحت بخیه شده ابروی راست و گوشه خارجی چشم راست و زیر چشم راست ( سه دامیه).
  3.  جراحت بخیه شده آهیانه راست ( دامیه) .
  4. خونریزی تحت ملتحمه ای مختصر چشم راست
  5. منطقه خراشیدگی آرنج راست (حارصه).همراه با تورم .
  6.  خراشیدگی بالای پستان چپ ( در حد حارصه ).
  7.  شکستگی استخوان چشمخانه راست با امتداد به راست صورت (منقله) که تحت عمل جراحی و تعبیه ادوات ارتوپدی داخلی ثابت شد.
  8. آسیب نسوج نرم شانه راست.
  9. ضایعات در اثر اصابت جسم سخت.

سپاس.

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام با توجه به نوع جراحات وارده و طل درمان در نظر گرفته شده بهتر است جهت محاسبه دقیقتر دیه بعد از اتمام طول درمان مجددا طرح سوال فرمایید و طبق موارد مندرج در سوال شما حداقل 25درصد از دیه کامل به شما تعلق خواهد گرفت که طبق نرخ دیه در سال 1397 مبلغ آن 57.750.000 تومان خواهد بود .