در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من ۲۰/۱۰/۹۶ تصادف کردم

رفتم پزشکی قانونی ۳ ماه طول درمان صادر کرد

موعودش رسید برام بریدن که

پارگی دامیه ابرو و چشم و بینی وپیشانی و ارش زیبایی ۳ درصد از دیه کامل  میخاسم ببینم کی بم‌میدن و چقدر میدن
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

شما ۴ مورد دامیه رو عنوان کردید و ۱ مورد ارش زیبایی که جمعا ۱۱درصد براوتون دیه و ارش ثابت شده است معادل ۲۵ میلیون و ۴۰۰هزارتومان .

بعداز پایان طول درمان نامه پزشکی قانونی رو به دادسرا تحویل میدید و براتون تعیین شعبه و وقت میشه تا اینجا ۱هفته زمان

بعد از تشکیل جلسه دادگاه در همون روز رای صادر میشه و به طرفین ابلاغ میشه . بعداز ۲۰روز از تاریخ روییت رای توسط بیمه مهلت اعتراض بپایان میرسه .

بعدازاون بیمه گر درصورت تشکیل پرونده توسط راننده مقصر ۱۵ روز زمان داره تا بهتون دیه رو پرداخت کنه . در غیر اینصورت به ازای هرروز تاخیر مبلغ ۱۱۰هزارتومان باید به شما خسارت تاخیر تادیه بده . کل پروسه ای که عرض کردم ۲ماه طول میکشه