در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

سلام

من کارمند رسمی بانک با هفده سال سابقه خدمت هستم

  1.  در صورت چند ماه غیبت از کار میتوانم تقاضای بازخرید و یا استعفا نمایم؟ کلیه حقوق بازخرید شامل حال من میشود؟
  2. درصورت  رفتن به مرخصی مثلن شیش ماه و عدم حضور در کار پس از پایان مرخصی ، در جا بعد از پایان مرخصی میتوانم تقاضای بازخرید توسط نماینده حقوقی خودم نمایم ؟

سپاس

1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،با ستناد تبصره ماده ۲۰ قانون کار در صورتیکه که بعد از سی روز ازاتمام مرخصی تحصیلی یا بدون حقوق وتعلیق از کار و...بدون دلیل موجه به  محل کار مراجعه نکنی ویا درصورت استنکاف کارفرما به هیات تشخیص مراجعه نکنی مستعفی شناخته می شوی وکارفرما مکلف است به ازای هرسال سابقه کار یکماه حقوق به عنوان سنوات خدمت به شما پرداخت نماید.موفق باشید