در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
تفاوت استعفاء، اخراج و بازخرید در نیروهای مسلح چیست؟ در مجموع کدام یک بهتر است؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود؛

در حالت استعفا، شما با درخواست شخصی خود و درصورت موافقت یگان مربوطه از خدمت منفک شده و از حقوق و مزایای بازنشستگی پس از انفکاک برخوردار نخواهید بود. درصورت اخراج از نیروهای مسلح اگر سابقه خدمت بالای ۱۵سال داشته باشید عایله تحت تکفل شما از سه پنجم حقوق شما بهره مند می گردند و همچنین تحت پوشش بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح خواهند بود. در حالت بازخرید که درواقع به نوعی همان استعفا است صرفا می توانید سابقه بیمه خود را بصورت خویش فرما ادامه داده یا به سازمان بیمه گر دیگری انتقال دهید.