در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

در صورتی که روز استراحت پرسنل نوبت کار در یک هفته با روز تعطیل مواجه بشه آیاد روز کاری در هفته آینده باید اضافه کار محسوب شود

با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ،باتوجه با اینکه فوق العاده نوبت کاری بر مبنای حقوق ماهیانه محاسبه می شود در صورتیکه تعطیلی کارگر با تعطیل رسمی مصادف شود تاثیری در فوق العاده نوبتکاری ندارد وکامل در ماه محاسبه می شود ولی چنانچه در برخی از تعطیلات رسمی اشتغال بکار داشته باشد ومجموع ساعت کار وی در ۴ هفته بیش از ۱۷۶ ساعت باشد به وی علاوه بر فوق العاده نوبت کاری فوق العاده تعطیل کاری نیز تعلق می گیرد که  کارفرما مکلف است ان را دروجه کارگر پرداخت نماید .موفق باشید