در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

در قرارداد يكساله بين بنده و كارگاه در اول سال 1397، حق اولاد براي يك فرزند منظور شده است. در دهم مردادماه 1397 فرزند دوم بنده به دنيا آمده است. حالا با توجه به قرارداد يكساله، آيا حق اولاد فرزند دوم بايد پرداخت شود؟ در صورت پاسخ مثبت، پرداخت آن از چه روزي خواهد بود؟

متشكرم
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام ، بله کارفرما می باید حق اولاد فرزند دوم شما را از تاریخ تولد وی ماهیانه به مبلغ ۱۱۱۱۲۶۹ ریال در وجه شما پرواخت نماید . موفق باشید