در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
آیا تولد فرزند در وسط ماه باعث میشود که حق عائله مندی مربوط به این فرزند در ماه تولد کامل پرداخت شود یا به نسبت تعداد روزهای باقی مانده تا پایان ماه؟
مثلا اگر حق عائله مندی به ازای هر فرزند در ماه 90000تومان باشد در صورتی که تاریخ تولد فرزند پانزدهم ماه باشد مبلغ پرداخت شده توی ماه تولد، 45000تومان خواهد بود یا 90000تومان؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با توجه به اینکه در قانون ، صراحتاً به این موضوع اشاره نشده در این زمینه اختلاف نظر وجود دارد. ولی معمولاً بستگی به کارفرما دارد و هم می تواند بطور کامل و هم می تواند بر اساس تاریخ تولد نوزاد پرداخت کند. البته پرداخت بر اساس تاریخ تولد نوزاد ، غیر منطقی بنظر نمی رسد.