در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

چرا تعدد دیه برای سرنشین خودرو قابل پرداخت است ولی برای راننده مقصر قابل پرداخت نیست.درحالی که در متن بیمه حوادث راننده نیز خریداری شده.درچه صورتی امکان تعدد دیه راننده مقصر توسط بیمه قابل پرداخت است.

لطفا راهنمایی کتید.ممنون.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... مطابق ماده 3 قانون بیمه شخص ثالث حداکثر تعهد بیمه حوادث راننده مسبب در بیمه شخص ثالث برابر با دیه یک مرد مسلمان در ماه غیر حرام و از آنجائیکه راننده مسبب شخصاً به سبب قصور در رانندگی موجب مصدومیت و یا فوت خود میگردد لذا قانونگذار از باب جبران خسارات وارده و جلوگیری از عواقب آتی ناشی از این حادثه برای مقصر ،  پوشش این بند بیمه نامه را در زمینه دیه و ارش نیز تعمیم داده و آن را محدود به دیه یک مرد مسلمان در ماه غیرحرام کرده است.