در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
برادرم خرداد ٩٣ با يه سانتافه تصادف كرد و و الان سه سال بيهوش... اول ٥٠ برادرم و ٥٠ شهرداري مقصر كردن  و سانتافه هيچ... بعد از چن مرحله اعتراض كه حق برادرم ٥٠ نيست ، شهرداري اعتراض كرد و صد درصد برادرم مقصر كردن و مهر ٩٦ حكمش زدن... ٢/٥ ديه شامل برادرم شده  ولي چون راننده مقصر بيمه ميگه فقط يه ديه ميدم اون هم مبلغ سه سال پيش... چجور ديه رو بگيريم؟؟؟

دوباره پرونده باز كنيم يا ميشه جوري از بيمه همه ديه رو گرفت؟؟ ( برادرم پشت پرايد دوستش بوده و تنها بوده)
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله بيمه گر خود رو ملزم به جبران غرامت تا سقف سرمايه ميداند اما از لحاظ حقوقي براي پرونده برادر شما شانس گرفتن تعدد ديات وجود دارد و مي توان پيگيري كرد منتها توسط وكيل متخصص بيمه اي