در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
باسلام

آیا اطلاع دارید

۱- به لرزش دست بعد از مداوای تصادف که بوجود آمده دیه تعلق میگیرد . سر و صورت و لگن عضو آسیب دیده بودند ولی مصدوم لرزش دست پیداکرده .

۲- به کوتاه شدن پا بعد از نصب پلاتین چطورو حداقل میزان کوتاهی چقدرباید باشد تا x مقدار دیه تعلق بگیرد. بین نیم تا یک سانتی متر استخوان پاکوتاه شده

۳-آیا به چشمی که منحرف شده بقول خودمانی چپ شده و شنوایی و عصب گوش که کاهش پیدا کرده و زایل شدن عقل که ۱۰ درصد دیه کامل درنظر گرفته شد، نقص عضو بشمار میرود یااین سه مورد نقص عضو نیست ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... چنانچه کلیه این موارد به تشخیص پزشکی قانونی بر اثر سانحه تصادف ایجاد شده و برای همیشه ماندگار باشند قطعاً پس از طی طول درمان مشخص شده برای هر مورد دیه و ارش مربوطه معین میگردد ضمناً هر صدمه ای که موجب نقص عضو و یا محدودیت حرکتی و کاهش کارایی اعضاء بدن  گردد نیز طبق قانون مجازات اسلامی در همان نظریه ی پزشکی قانونی منعکس خواهد شد. ضمناً تعریف دیه بر اساس ماده 17 ق م ا اینچنین است ((ماده 17- ديه اعم از مقدر و غيرمقدر، مالي است كه در شرع مقدس براي ايراد جنايت غيرعمدي بر نفس، اعضاء و منافع و يا جنايت عمدي در مواردي كه به هر جهتي قصاص ندارد به موجب قانون مقرر ميشود.))

در صورتیکه احساس میکنید در خصوص شما از طرف پزشکی قانونی اشتباهی رخ داده است، حق اعتراض با ارائه مستندات لازم برای شما محفوظ میباشد.