در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام وخسته نباشید
بنده در تاریخ96/03/09با ماشینم چپ کردم و راننده مقصر شناخته شدم و به دلیل قطع شدن سه تا از رگهای عصب چشمم بینائی یکی ازچشمام و شنوائی یک گوشم رو از دست دادم و شکستگی جمجه خواستم ببینم دیه بهم تعلق میگیره با تشکر از شما عزیزان
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

با ارزوي بهبود هرچه سريعتر براي شما

بله كامل به شما تعلق خواهد گرفت و بيمه گر ملزم به پرداخت غرامت معادل ديه مي باشد و درصورت عدم پرداخت خسارات با طرح شكايت حقوقي ميتوان بيمه گر رو ملزم به جبران  خسارات كنيد