در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام وخسته نباشید
خواستم واسم دیه از دست دادن چشم چپ و گوش راست وکم سو شدن چشم راست و شکستگی جمجمه وستون مغز و قطع شدن عصب داندانها و عصب لب بالایی و عصب پلک چشم چپ وشکستگی گونه که متعلق به راننده مقصر میباشد را محاسبه کنید و عرض کنید کدامیک از صدمات شامل نقص عضو میباشد با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بابت از بين رفتن هر يك از اعضاي بدن كه دو عضويي باشند نصف ديه كامل پرداخت خواهد شد(يعني بابت از دست دادن چشم و گوش ديه كامل به شما تعلق خواهد گرفت) بابت ساير جراحات شما ارش تعيين خواهد گرديد ولي باتوجه به اينكه شما راننده مقصر حادثه بوده ايد  بيمه گر فقط تا سقف سرمايه به شما غرامت پرداخت مي نمايد و باتوجه به اينكه شما ببشتر از ١٠٠ درصد ديه كامل ديه داريد بيمه گر قسمتي از خسارات شمارا مسكوت خواهد گذاشته كه با طرح شكايت حقوقي توسط شخصي يا وكيلي كه تخصص بيمه اي داشته باشد ميتوانيد تمامي خسارات خود را كامل دريافت نماييد