در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام. بعد از سه بار  معاینه توسط پزشکی قانونی..این نامه را به من دادن

در مورد خردشدگی ثلث تحتانی استخوان درشت نی ساق پا وشکستگی انتهای تحتانی استخوان درشت نی ساق چپ محل بودن عیب التیام یافته است.متعاقب جراحی ساق چپ جوشگاه معیوب_ کاهش قوام عضلاتی اسنان تعیین می گردد و نقص عضوی در اندام تحتانیچپ حادث شده  که مشمول ارشی به میزان 4درصد دیه کامل تعیین می گردد...

آیادیه تعلق گرفته کم نیست و چگونه می شود اعتراض نمود.؟

با تشکر
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

برای اینکه میزان قیق شمارو حساب کنیم مطالعه برگ پزشکی قانونی الزامی هست ولی باتوجه به  گفت های شما

میتوان گفت دوتا۱۳/۳۳ درصد دیه کامل و نیز ۴ درصد بابت نقص عضو