در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
حق بيمه اختياري چقدراست و اين ملغ براي هريك از اعضا بيمه شده  ميباشد ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

مبلغ بیمه اختیاری در صورتی که قبلا سابقه پرداخت حق بیمه نداشته باشید یا سابقه شما کمتر از 10 سال باشد با نرخ 27 درصد و به انتخاب خود شما از حداقل تا حداکثر دستمزد مصوب شورایعالی کار در سال درخواست میباشد و چنانچه سابقه پرداخت حق بیمه شما بیش از 10 سال باشد براساس میانگین دستمزد 360 روز آخر تعیین میگردد مشروط به اینکه از حداقل دستمز سال کمتر نباشد .

بیمه اختیاری مشمول تمام کمکهای کوتاه و بلند مدت سازمان به غیر از بیمه بیکاری ، غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری میباشد.

مبلغ حق بیمه جهت کلیه افراد خانواده برای دریافت دفترچه درمانی می باشد و بابت دفترچه سرانه درمانه دریافت نمیگردد.