در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در سال 1381 از اهواز به شهر الیگودرز مهاجرت نمودم وکلیه سوابق بیمه خودرا از شعبه دو اهواز به الیگودرز طبق فرم درخواست انتقال دادم اکنون که شرایط بازنشستگی فراهم آمده است به شعبه مراجه نموده ام ولی عنوان میکنند که سوابق شما فقط از سال 1381 به بعد در سیستم ما ثبت شده ومابقی ثبت نگردیده این در حالی است که سوابق بنده در سایت تامین بصورت کامل موجود است حتی بنده یک ماه پیش هم دوباره فرم جمع آوری سوابق را پر نموده ام ولی هنوز جواب به بنده نداده اند ومیگویند باید حضوری به اهواز مراجعه نمایم لطفا بند را راهنمایی بفرماید با کمال تشکر
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

 جمع آوری سوابق از شعب سازمان در آخرین شعبه یا شعبه فعلی مکانیزه شده است و باید با تکمیل فرم جمع آوری سابقه و ثبت در سیستم انجام میگردد ولی اگر اطلاعات هویتی شما در شعبه سابق ناقص باشد و یا پرونده فنی شما جهت کنترل سابقه وجود نداشته باشد شعبه اهواز درخواست مستندات می نماید لذا اگر شما بصورت حضوری مراجعه نمایید در کار شما تسریع میگردد در غیر اینصورت با ارسال اسناد و مدارک هویتی و پرونده فنی از طریق شعبه الیگودرز به شعبه اهواز می توانید جهت دریافت سوابق خود اقدام نمایید .