در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)

در فرمول محاسبه 4% حق بیمه مشاغل سخت در زمان بازنشستگی که عبارت است از

(4% حق بیمه آخرین دستمزد مشمول حق بیمه* تعداد ماهها)+(4% مستمری محاسبه شده* مدت سابقه مشاغل سخت تا تاریخ 80/07/14)

!- ایا منظور از آخرین دستمزد مشمول حق بیمه یعنی اخرین ماه زمان درخواست بازنشستگی یا آخرین ماه سابقه سخت و زیان آور؟

2- منظور از تعداد ماهها کل ماههای سابقه فرد است یا فقط ماههای سخت و زیان اور

3- در قسمت دوم فرمول منظور از مستمری محاسبه شده  همان حقوق بازنشستگی در زمان در خواست بازنشستگی می باشد؟

با تشکر

2 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

1 - منظور از آخرین دستمزد مشول حق بیمه آخرین ماهی میباشد که لیست حق بیمه واریز شده است البته آخرین ماه و میانگین دستمزد سال آخر محاسبه 6 درصد میباشد به عبارتی الان که در مهرماه 97 هستیم دستمزد مبنای حق بیمه شهریور با میانگین 6 ماهه 97 مقایسه میشود هر کدام بیشتر باشد مبنای محاسبه 4 درصد میباشد.

2 - منظور از تعداد ماه ، تعداد ماههای مشاغل سخت و زیان آور میباشد.

3 - منظور از مستمری محاسبه شده همان حقوق بازنشستگی از زمان درخواست میباشد .

لازم بذکر است مبلغ 4 درصد حق بیمه علی الحساب میباشد و ممکن است مشمول تفاوت گردد زیر بعد از احراز کامل بازنشستگی  ممکن دستمزد ماه آخر و یا مبلغ مستمری در زمان ترک کار تغییر نماید.