در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.
من فروردین 96 بیمه ام را تمدید کردم و مرداد 96 تصادف کردم و مقصر شدم و  نقص عضو نشدم .
و
شکایت کردم و بیمه ایران به ماده 64 استناد کرده و میگه بیمه نامه شما قبل تصویب آئین نامه صادر شده و با استناد به ماده 64 طبق آئین نامه های قبلی ، صرفا غرامت نقص عضو ویا فوت قابل پرداخت است ... ( به مفاد آئین نامه شماره 67/2شورای عالی بیمه هم استناد میکنه )

نظرتون چیه ؟

آیا شما با توجه به متن ماده 64 ،، شما همچنان با استناد به ماده 65 میگید که : ماده 3 قانون بیمه اجباری از تاریخ 1396/3/25 لازمالاجرا هستش ؟؟

خواهش میکنم که اگر تا الان  موارد مشابه را داشته اید که تاریخ تمدید بیمه نامه اش قبل مرداد 96 بوده و مقصر تصادف بوده و نقص عضو نشده و شکایت کرده و توانسته که به حقش برسه بگید...

و لطفا عکسی از رای دادگاهش هم ارائه بدید تا ما با اطمینان  خاطر شکایت کنیم ...

سپاس
توسط (100 امتیاز)
اصلاح میکنم ********

آیا شما با توجه به متن ماده 64 ،، شما همچنان با استناد به ماده 65 میگید که : ماده 3 قانون بیمه اجباری از تاریخ 1395/3/25 لازمالاجرا هستش ؟؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در متن سوال عنوان کردید که (نقص عضو نشدم ...)

اگر دچار نقص عضو و یا از کار افتادگی نشدید، مطالبه شما از بیمه گر چیست؟

لطفا کمی توضیح بدید

با توجه به زمان تمدید بیمه نامه شما و زمان حادثه، این ماده و آیین نامه در مورد شما صدق نمی کند.