در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من در تاریخ 7/4/96 تصادف کردم و راننده مقصر شناخته شدم در حالی که بیمه شخص ثالث و راننده را داشتم درصد دیه اعلامی از طرف پزشکی قانونی 16 درصد بود اما شرکت بیمه از دادن دیه سرباز زده و فقط 2 درصد نقص عضو پرداخت کرده است با این استدلال که در تاریخ حادثه هنوز آیین نامه ابلاغ نشده است و اگر این حادثه در 23 مرداد صورت می گرفت شامل دیه می شد

لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی‌ برای شما دارم

تمام بیمه نامه های صادره از تاریخ خرداد۹۵ به بعد تحت حمایت قانون بیمه ثالث جدید هستند و ماده ۳ از زمان تاریخ فوق الذکر قابل اجراست .

از طریق تقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی میتوانید مطالبه دیه از شرکت بیمه گر داشته باشید .

درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر  درخواست مشاوره بدید تا کارشناسان دقیق راهنماییتون کنن